pin up

Kot kritina za nadstreške se običajno uporablja kritina iz polikarbonata, saj je enostavna za montažo in cenovno ugodna, vendar so možne tudi druge oblike kritin, kot so kovina, ravna streha ali opeka. V zadnjem času so nadstreški postali zelo priljubljeni, saj so praktični, cenovno dostopni in pomagajo pri lepšem videzu hiše in okolice. Navadno se uporabljajo za zaščito avtomobilov ali vhoda, vendar obstaja veliko drugih možnosti. Običajno so izdelani iz lesa ali kovine, včasih pa so tudi zidani.

Nadstreški po meri – nasveti za postavitev, velikost in lokacijo ter izdelava s kovinsko konstrukcijo in polikarbonatno kritino

Če potrebujete nasvet glede postavitve, velikosti in lokacije nadstreška, vam lahko pomaga podjetje Vek. Na podlagi vaših potreb in zmožnosti vam lahko svetujejo, kateri nadstrešek bi bil najbolj primeren, tako glede velikosti kot materialov, in vam lahko pomagajo tudi pri reševanju drobnih podrobnosti. Če se odločite za nadstrešek s kovinsko konstrukcijo in polikarbonatno kritino, ga lahko naročite pri njih. Načrtujejo ga, zvarijo in pokrijejo. Če pa že imate konstrukcijo, vam lahko zagotovijo le montažo polikarbonatnih plošč ali pa samo dostavijo plošče.

Možnosti za postavitev različnih vrst nadstreškov so resnično široke. Polikarbonatna kritina je znana po svoji izjemni trpežnosti in vsestranski uporabnosti, poleg tega pa v zadnjem času postaja vedno bolj priljubljena zaradi svojega elegantnega videza. Prepričani smo, da vas bo polikarbonatna kritina navdušila (pri čemer cena niha glede na izbiro kritine in podrobnosti projekta, ki se ga lotimo). Tudi tisti, ki menite, da se polikarbonat ne ujema s slogom vašega doma, boste navdušeni, saj lahko ugotovite, da se odlično prilega različnim okoljem.

Polikarbonatna kritina

Trpežna in estetska rešitev za nadstreške, rastlinjake, balkone in terase

Kritina iz polikarbonata je odlična izbira, če potrebujete prostor, ki je dobro osvetljen s naravno svetlobo ali če iščete trendovski nadstrešek za svoje vozilo. Polikarbonatna kritina je zelo trpežna in odporna na vremenske vplive, hkrati pa omogoča dobro prehajanje svetlobe. Cena za kritino in vloženo delo se lahko razlikuje glede na specifikacije projekta. Ta vrsta kritine se ne uporablja le za nadstreške za parkiranje vozil, temveč tudi za rastlinjake, zimske vrtove, pokrivanje balkonov, teras, vhodov in drugih podobnih površin.

Polikarbonatna kritina je trpežen material, ki zanesljivo ščiti pred različnimi vremenskimi pogoji, kot so padavine, toča in škodljivi sončni žarki. Poleg tega ima dolgo življenjsko dobo in je cenovno dostopna. Zato je polikarbonatna kritina prihodnost na področju kritin. Če iščete praktičen nadstrešek ali želite pokriti svoj balkon ali teraso, se lahko obrnete na njih. Veseli bodo vašega klica ali sporočila in vam bodo pomagali pri odločitvi ter rešitvi vaše težave. S polikarbonatno kritino boste lahko svoj čas na prostem preživljali vse dni v letu, ne glede na vremenske razmere.

Izdelava in montaža polikarbonatnih nadstreškov ter drugih objektov z zagotavljanjem celovite storitve in svetovanja

Pri njih vam zagotavljajo celovito storitev, ki vključuje svetovanje, načrtovanje, izdelavo in montažo polikarbonatnih nadstreškov ter drugih objektov. Z veseljem vam bodo predstavili različne možnosti kritin, tako da boste lahko izbrali najbolj primerno za vaše potrebe. Prav tako vam bodo svetovali glede načina postavitve, velikosti in lokacije nadstreška, tako da boste dobili funkcionalen in estetsko privlačen izdelek, ki bo v skladu z vašimi željami. Če pa še nimate konstrukcije za vaš nadstrešek, vam jo bomo izdelajo oni, saj imajo dovolj izkušenj in strokovnega znanja, da lahko obvladujejo različne projekte. Polikarbonatna kritina je zelo trpežna in elegantna, zato so prepričani, da vam bo všeč. Če pa vas zanima še več, jih lahko kadarkoli kontaktirate preko e-pošte ali telefona in z veseljem vam bodo odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Polikarbonatna kritina za nadstreške, vhode in terase je izbira, ki bo zagotovila dolgotrajno zadovoljstvo. Zaradi trdnosti in odpornosti materiala, ter strokovno izvedene postavitve vseh elementov, lahko pričakujete življenjsko dobo, ki lahko traja tudi več kot 15 let, odvisno od različnih dejavnikov. Vsekakor pa se lahko zanesete na dolgotrajno obstojnost in trpežnost polikarbonatne kritine.

Izdelava nadstreška in pokritja balkona – celovite storitve s kakovostnimi izdelki in strokovno izvedbo

V podjetju vam nudijo celovite storitve za izdelavo novega nadstreška ali pokritja balkona. Poskrbijo za vse potrebno, tako da vam priskrbijo material, izvedejo postavitev kritine ter vam izdelajo konstrukcijo, če je še nimate. Med celotnim procesom izdelave ostajajo v stiku z vami in so odprti za vaše predloge, vprašanja ter morebitne spremembe načrta. Njihov cilj je, da vam zagotovijo kar najhitrejšo izdelavo, hkrati pa vam nudimo kakovostne storitve in izdelke.

Pri izdelavi nadstreška je pomembno, da se pred samo postavitvijo odločimo za primerno konstrukcijo, ki bo zagotavljala varnost in trdnost nadstreška. Konstrukcija se lahko izdela iz lesa ali kovine, pri čemer je pomembno upoštevati ustrezne razmake za namestitev polikarbonatne kritine. Njihova ekipa strokovnjakov vam lahko svetuje, kako najbolje izbrati primerno kritino in konstrukcijo, da bo nadstrešek trajen, trden in varen.

Pri izdelavi nadstreška ali pokritja balkona sledijo petim fazam dela. V prvi fazi jim pošljete skico z merami in fotografijo, kjer naj bi nadstrešek stal. Na podlagi tega v drugi fazi prejmete okvirno ponudbo glede na izbran material. V tretji fazi opravijo meritve na vaši lokaciji in ponudbo korigirajo glede na točne meritve. Če je potrebno, plačate nekaj avansa. Četrta faza je izdelava in montaža nadstreška v dogovorjenem roku, pri čemer je predvidena enodnevna montaža. V peti in zadnji fazi pa je preostanek ponudbe plačan.