S prodajo pohištva priznanih domačih in tujih proizvajalcev se ukvarja podjetje Domize – ponudba pisarniških stolov, sedežnih garnitur itd. Njihova ponudba izdelkov je certificirana in že uveljavljena na svetovnem trgu. Zaradi konkurenčnih cen lahko njihove stranke kupijo cenovno ugodne izdelke. Njihova pestra ponudba miz in stolov zadovolji potrebe tudi najzahtevnejših kupcev, saj sodelujejo s svetovno priznanimi italijanskimi proizvajalci, kot so Domitalia, Pedrali, Midj, Veneta sedie, Cizeta, La sedia, Zg group, Doimo Salotti, Ditre Italia, Dormiflex, Olivo & Groppo, Connubia, Ethimo, Ferroluce, Lam luce in drugimi.

Visoko kakovostno pohištvo priznanih proizvajalcev

Podjetje Domize ponuja visoko kakovostno pohištvo priznanih domačih in tujih proizvajalcev, ki so certificirani po standardu ISO 9001. V ponudbi imajo širok izbor miz in stolov za dom, vrtove ter gostinske lokale, ki so oblikovani po najnovejših trendih in so elegantni ter prestižni. Poleg tega Domize ponuja tudi opremo za čakalnice, pisarne, konferenčne dvorane in sejne sobe, pri čemer vsak izdelek prinaša kakovost in zanesljivost, ki jo potrjuje certifikat ISO 9001. Podjetje ima več kot 62-letno tradicijo in ponuja tudi arhitekturno svetovanje za opremo vašega stanovanja, pisarne ali družabnega prostora ter rekreacijske ali športne dvorane.

Podjetje Domize s ponosom sodeluje s priznanimi proizvajalci pohištva, kot so Zg group in Doimo Salotti, ki izdelujejo visoko kakovostne sedežne garniture, oblazinjene postelje, otroške sobe, vgradne omare in kuhinje. Njihovi izdelki imajo privlačen dizajn, so okolju prijazni in certificirani z ISO14001 in ISO9001 certifikati, kar dokazuje njihovo vrhunsko kakovost. Če si želite ogledati nekaj razstavljenih izdelkov posameznih proizvajalcev, vas vabijo, da jih kontaktirate in se dogovorite za ogled, ki je mogoč tudi ob koncu tedna ali ob praznikih.

Izbira pravega pisarniškega stola za profesionalno delo in udobno sedenje

Ker preživimo večino časa v službi sede, je pomembno, kje sedimo. Pisarniški stoli v vašem podjetju so prav tako pomembni kot dober računalnik. Pri profesionalnem delu je ključnega pomena uporaba kvalitetnih pisarniških stolov. Podjetje Domize se zavezuje, da bo zagotovilo najboljše pisarniške stole, primerno za dolgotrajno sedenje. Ker dandanes veliko časa preživimo v sedečem položaju, je še toliko bolj pomembno, da se med sedenjem počutimo udobno in da naše telo zaradi dolgotrajnega sedenja ne trpi.

Domize

Pisarniški stoli so danes veliko več kot le navadni štirinožni stoli. Pravilna izbira stola je dolgoročno zelo pomembna, zato premislite, kateri bi bil najboljši za vas – morda udobni in funkcionalni direktorski stoli, ergonomsko oblikovani operativni stoli, moderni konferenčni stoli ali pa elegantni stoli za pomembne sestanke ali predavanja. Njihovi pisarniški stoli so zasnovani tako, da zagotavljajo maksimalno udobje in pomagajo pri osredotočenosti, hkrati pa zlahka postanejo pomemben del vsakega prostora s svojim videzom.

Udobna sedežna garnitura za popolno sprostitev in druženje v dnevni sobi

Sedežne garniture so zagotovo središče vsake dnevne sobe, saj nudijo prijeten prostor za sprostitev po napornem dnevu in so tudi prostor za druženje s prijatelji in družino. Težko je najti človeka, ki si zvečer ne bi z veseljem privoščil udobnega sedeža na svoji sedežni garnituri, morda z dobro knjigo, revijo ali pa samo z daljinskim upravljalnikom za ogled najljubše oddaje. Sedežna garnitura je kos pohištva, ki ga najdemo v vsakem domu, ne glede na njegovo velikost, število prebivalcev in življenjski slog. To je kos pohištva, ki je nepogrešljiv za vsak dom, saj nam nudi udobje in sprostitev.

Sedežne garniture so pomemben del dnevnih sob, saj nudijo prostor za druženje, klepetanje in sprostitev. So prostor, kjer se ljudje zberejo in delijo svoje zgodbe ter skrivnosti. Sedežne garniture so pravzaprav mesto, kjer se povežemo, si vzamemo čas zase in uživamo v trenutku. Zabavamo se lahko v manjši družbi ali pa v večjem številu, odvisno od priložnosti. Brez teh trenutkov bi naše življenje bilo manj navdihujoče in manj motivirajoče za nove podvige.

Izbira prave postelje za udoben spanec

Po napornem dnevu je dober počitek izjemno pomemben, zato je pomembno, da izberemo primerno posteljo. Spanje nam omogoča sprostitev telesa in duha, zato moramo poskrbeti, da nam med spanjem udobno in prijetno. Pri Domize imajo široko ponudbo postelj, vključno z lesenimi, kovinskimi in oblazinjenimi posteljami, ki bodo poskrbele, da se bomo zbudili naspani in pripravljeni na nove izzive. V njihovi ponudbi so tudi različne izvedbe zakonskih postelj, ki so na voljo v različnih materialih, barvah in dizajnu. Oblazinjene postelje so posebej priljubljene, saj so mehke in izjemno udobne. Če se ne morete odločiti, jim lahko vedno pišete ali jih pokličete za nasvet. Pri Domize vam bodo z veseljem pomagali izbrati pravo posteljo za vaše potrebe.