Rent a car AgioRent a car pomeni izposojo avtomobila za krajši čas, naprimer za eno uro, en dan ali en teden … Možen je tudi najem luksuznega vozila ob posebnih priložnostih (pomembna poslovna srečanja, svečane priložnosti …). Nekateri rent a car-ji pa omogočajo enosmerni najem (izposoja na enem kraju, vračila na drugem).

Agio.si je vaša najboljša izbira, ko se odločate za najem vozila. Agio.si uporabnikom nudi najem vozila, avtovleke, kombija, avtomobilske ali tovorne prikolice, prevoze do 8 oseb, prevoze tovora v kombiju v Sloveniji in tujini, nadomestna vozila, dolgoročen najem vozil (več kot en mesec), vulkanizerstvo in tudi najem vozila, ki vključuje tudi šoferja.

Zakaj izbrati Agio.si? Ker so eni izmed najugodnejših, ne zahtevajo dodatnih doplačil, brezplačno vam dostavijo vozilo (do največ 30 km daleč), njihova vozila so odlično ohranjena, za redne stranke pa nudijo tudi dodatne popuste, saj je zadovoljna stranka njihov največji cilj.

Če se odločimo za najem vozila pri Agio.si, moramo upoštevati tudi pogoje za najem. Vsaka stranka podjetja Agio.si mora imeti veljaven osebni dokument in veljavno vozniško dovoljenje ter kreditno kartico. Stranka, ki najema vozilo mora biti starejša od 21 let in imeti veljavno vozniško dovoljenje več kot 2 leti. Agio.si določa, da je minimalna dolžina najema 1 dan, če stranka z vračilom najetega vozila zamuja več kot 1 uro, se ji zaračuna dodaten dan najema. Če stranka najeto vozilo vozi v tujino, mora dobiti soglasje podjetja, čigar vozilo je najeto in v primeru prenočevanja je stranka dolžna vozilo parkirati na zavarovanem parkirišču. V primeru prometne nesreče mora stranka obvestiti policijo in si priskrbeti zapisnik. Stranka najame vozilo s polnim rezervoarjem goriva in takega mora tudi vrniti. Ponujajo vam možnost izbire vozil oziroma njihovo znamko. Če želite vozilo rezervirati, morate izpolniti obrazec za rezervacijo na njihovi spletni strani, kjer najdete tudi cenik in njihove kontaktne podatke.