Vsi smo se navadili, da ob določenih dogodkih in za promocijo dobimo kakšne smešne majice. Po navadi so na njih kakšni hecni napisi ali poslikave, ki predstavljajo to storitev, oziroma dogodek. Kot promocijsko darilo je to idealna ideja, saj kdo ne mara imeti kakšno majico več v svoji garderobi? Če želite svoje smešne majice, oziroma tisk takih majic, si lahko to zagotovite pri medijski agenciji Magma media, https://magmamedia.si/tisk-na-majice/, na njihovi spletni strani pa si lahko ogledate vse izdelke in si jih sami zagotovite po zelo ugodnih cenah.

smešne majice

Torej, vsak ima sigurno kakšne smešne majice v svoji garderobi. Če pa ne boste pa kmalu kaj dobili. Izdelava takih majic je lahko lepo darilo, katerega so vsi veseli. Na njih lahko natiskamo lepe tekste, karikature oseb, izseki stripov in risank, oziroma karkoli si zaželite. Danes jih veliko smešne majice uporablja za dekliščine, fantovščine in obletnice, oziroma rojstne dneve. Na majici je napisan kakšen stavek, kateri predstavlja ta dogodek. Seveda takih majic kasneje ne bomo nosili na predavanja, razgovore, v službo in tako naprej. Ampak doma in do prijateljev pa so idealne.Včasih se take smešne majice izgubijo v kupu oblačil in, ko se lotimo pospravljanja najdemo majico in se nam takoj obudijo spomini na lepe dogodke preživete z prijatelji ali družino.

Tisk za smešne majice se lahko tiska na tri različne načine. Lahko imamo enobarvni, večbarvni ali vezani tisk. Tudi tehnike tiska lahko izbirate, kot so na primer laserski, offset in solventni tisk. Njihove cene se razlikujejo glede na to koliko kosov majic vzamete in kakšno tiskanje si želite. Za dodatna vprašanja pa kontaktirajte medijski agencijo Magma media in rade volje vam bodo odgovorili v najkrajšem času. Dostavili vam bodo majice že kar v enem dnevu zato, če se vam res mudi zdaj veste kje najdete kvalitetne in kakovostne majice z zelo hitro dobavo.