Tiskanje dresovŽelite enobarvni in preprost potisk reklam ter številk na športni dres? Mogoče pa barvne logotipe in tisk na več pozicijah? Podjetje GESS lahko uresniči vašo željo. So družinsko podjetje s 15 letno tradicijo na področju tiska in trženja promocijskega tekstila ter promocijskega materiala. Obiščite stran http://dresi-tisk.si in se odločite za tiskanje dresov.

Dresi-tisk nudi tiskanje dresov, tisk na športno opremo in tisk majic ter promocijskega tekstila. Vsak tisk je izredno kvaliteten ter pralno in UV obstojen. Za tiskanje dresov in druge športne opreme je potrebna ustrezna tehnika tiskanja, ki se določi glede na želje in potreb ekipe, kluba ali posameznika. Dres, ki vam ga bodo naredili, boste nosili s ponosom. O njihovih izkušnjah govori dejstvo, da so kar nekaj let tiskali drese in športno opremo za slovenske nogometne prvoligaše. Tiskanje dresov pa ni edino, kar najdete na zgornji povezavi. Spletno stran so postavili z namenom, da na enem mestu ponudijo vse, kar nogometaš, nogometni klub, športno društvo, šolska športna ekipa, rekreativni športnik itd. potrebuje za ukvarjanje s športom. Njihova ponudba zajema drese za nogomet, drese za košarko, drese za odbojko, trenirke, opremo za trening, dodatke za igro in trening,  športna oblačila za prosti čas, jakne, vetrovke… Tudi če potrebujete atraktivne pokale ali medalje za najrazličnejše športe, se obrnite na Dresi-tisk, saj poskrbijo za njihovo graviranje. Pravi športni klub potrebuje transparent ali zastavo, zaradi katerega bo klub pridobil na prepoznavnosti. Ponudite sponzorjem dodatno reklamo na vaših igriščih v obliki transparentov. Tudi tiskanje teh vam nudijo na strani dresi-tisk.si.

Drese in športno opremo nabavljajo za športne klube in društva po naročilu. Možen je ogled ali pošiljanje nekaterih vzorcev po predhodnem dogovoru. Obiščite zgornjo povezavo in si izberite športno opremo po vaši meri. Ne zamudite niti ugodnih znižanj artiklov. Če se odločite za tiskanje dresov, vam na že tako znižano ceno nudijo še dodaten popust.