VaterpoloVaterpolo klub Ljubljana je že večkrat organiziral razne športne dejavnosti za mlade in stare. Na njihovi spletni strani http://www.vaterpololjubljana.si/ lahko izveste še več o njih.

Vaterpolo je eden izmed zelo zahtevnih športov kjer je potrebno veliko kondicije in vzdržljivosti. Pri vaterpolu porabimo tudi do 900 kalorij na uro. Zakaj izbrati vaterpolo? Pri vaterpolu pridobimo več na kostni gostoti, na mišični masi, mišičnem sistemu, izboljšavi delovanj pljuč.

Poleg vaterpola nudijo tudi poletne plavalne tečaje. Ponujajo vam 3 različne termine:

  1. tri dnevni intenzivni plavalni tečaj po koncu šole
  2. dopoldanski tečaj plavanje in varstvo
  3. celodnevni tečaj plavanje in varstvo

Zraven vseh treh terminov nudijo otrokom tudi zdravo prehrano. Za tiste ki imajo radi vaterpolo in bi radi začeli trenirati vaterpolo se lahko vpišejo na našo šolo vaterpola. Vaterpolo je primeren za vsakogar. Prijavijo se lahko otroci od 7 do 11 let. Prvi obisk je seveda brezplačen, drugače pa računajo 35€/mesečno (enkrat tedensko), 45€/mesečno (dvakrat tedensko), 50€/mesečno (trikrat tedensko). Pri tej ceni se otroci naučijo plavati in igrati vaterpolo. Vaterpolo klub Ljubljana ima zelo kvaliteten program, še posebej pri mladincih. Obstaja tudi vaterpolo za mladince, ki je za otroke od 11 do 17 let. Enako kot pri začetnikih je prvi obisk brezplačen, drugače pa računajo 50€/mesečno (trikrat tedensko) in 50€/mesečno (petkrat tedensko). Na koncu pa še obstaja rekreativni vaterpolo, ki pa je primeren za odrasle starejše od 25 let. Tam pa so cene 35€/mesečno (enkrat tedensko) in 45€/mesečno (dvakrat tedensko).

Upamo da smo Vas prepričali, da svoje otroke vpišete v šolo vaterpola.