Njihovi začetki segajo v leto 2001, ko so odprli kolesarsko trgovino Enduro v centru Prevalj. Na tej povezavi https://www.enduro.si/ je spletna trgovina s kolesi za vse generacije. Skozi leta poslovanja so si pridobili najboljše kolesarke znamke, na kar so še posebej ponosni. V njihovi ponudbi so tako kolesa in kolesarska oprema, ki bo navdušila še tako zahtevnega kolesarja. Ponujajo največjo izbiro koles in kolesarske opreme na Koroškem. V njihovi trgovini svetujejo, sestavljajo in prodajajo kolesa in kolesarsko opremo tako za otroke, začetnike, kot tudi za tekmovalno usmerjene kolesarje.

Leta 2019 so z novo, večjo trgovino na Ravnah razširili tudi prodajni program. Dodali so vodilne blagovne znamke za alpinizem, gorništvo, turno smuko, pohodništvo in tek. V njihovi servisni delavnici popravljajo kolesa vseh blagovnih znamk. Servise izvaja tehnično podkovano osebje. Njihovi serviserji se redno udeležujejo tehničnih seminarjev in so tako vedno seznanjeni z najnovejšimi servisnimi metodami. So uradni serviser vodilnih proizvajalcev komponent SRAM in Shimano.

S porastom električnih koles so pridobili servise za vodilne proizvajalce električnih pogonskih sklopov, kot so Bosch, Specialized, Shimano in Giant-Yamaha. Njihova filozofija je znanje, profesionalnost, strokovnost servisa in prijazno okolje v trgovini.

Vožnja in servisiranje koles ni le njihova zaposlitev, je njihova strast. Obiščite jih in se prepričajte zakaj so najkvalitetnejši, najhitrejši, ter najbolj zanesljiv servis v tem delu Slovenije. Poleg fizične trgovine imajo tudi spletno trgovino. Za nakup v spletni trgovini Enduro d.o.o. registracija ni potrebna. A ker dajejo velik poudarek zadovoljstvu strank, grajenju medsebojnega zaupanja, varnosti in podpore pri nakupu vas spodbujajo, da se pred nakupom registrirate v spletno trgovino. Registracija vam lahko prinese tudi dodatne ugodnosti ali popuste.

Nakup opravite po vrstnem redu: izbrani artikel dodate v košarico, izberete način dostave in plačila, še enkrat preverite naročilo in ga oddate. V spletni trgovini Enduro vam omogočajo več načinov plačila: s karticami Eurocard, Mastercard, Visa in Maestro, s PayPal-om, po predračunu, po povzetju in s plačilom na obroke preko sistema LeanPay. Dobavni rok je 2-3 delovne dni od izvedbe naročila.