Kaj je tisto prvo kar opazite, ko pridete k nekomu na obisk? Vhodna vrata, seveda! Svoja lahko dobite tudi na spletni strani http://www.tetim.si/vhodna-vrata.html. Brez njih si nikakor ne moremo zamisliti funkcionalnega doma, pomembna pa so iz številnih ključnih razlogov. V prvi vrsti estetsko dovršena vhodna vrata smiselno povezujejo zunanji videz celotnega doma, poleg tega pa opravljajo tudi številne druge pomembne naloge. Vašo hišo ali stanovanje ščitijo pred neželenimi obiski in skrbijo za zagotavljanje najvišje stopnje varnosti vas in vaše družine. Poleg tega pa skrbijo za zvočno in toplotno izolacijo, ki sta nujno potrebni za udobno in funkcionalno bivanje.

Nenazadnje pa vhodna vrata ustvarjajo pomemben prvi vtis o vašem domu, zato še zdaleč ni vseeno, kakšna boste izbrali.

Glavni krierij: dobra toplotna izolativnost

Glavna lastnost, ki loči dobra vrata od slabih je dobra toplotna izolativnost. Zavedati se je namreč potrebno, da prav skozi vrata uhaja več toplote, kot si sploh lahko predstavljate. Slaba izolacija in nezadostno tesnenje pa sta glavna razloga za enormne izgube toplote iz vašega doma. Z nakupom kakovostnih vhodnih vrat boste vaš dom uspešno zaščitili pred mrazom, vetrom, vlago, vročino in škodljivimi snovmi iz okolja.

Ko kupujete nova vhodna vrata bodite pozorni, da ima material iz katerega so narejena dobro sposobnost toplotne izolacije. Le materiali z ustreznim dovolj nizkim faktorjem toplotne prepustnosti bodo  lahko namreč učinkovito zadrževali toploto znotraj prostorov in preprečili energetske izgube. Z ustrezno izbiro vhodnih vrat boste tako svojemu domu kot sebi naredili veliko uslugo – vse od nižjih mesečnih stroškov pri ogrevanju pa vse do zares udobnih bivalnih pogojev.

Nakup vhodnih vrat nedvomno predstavlja investicijo v bolj kakovostno življenje z manj stroški. Kakovostna vhodna vrata se še posebej dobro izkažejo v hladnejši polovici meseca, ko vam z dobro izolacijo pomagajo znatno prihraniti pri izdatkih za ogrevanje. Ste vedeli, da lahko z ALU vhodnimi vrati visoke kakovosti  stroške ogrevanja znižate za kar 10 odstotkov? Verjamemo, da odločitev za nakup novih vhodnih vrat sedaj ni več tako oddaljena.

Prvovrstna PVC in ALU vrata

Vrata izdelana iz PVC ali ALU materiala veljajo za ena najbolj varnih, funkcionalnih ter okulju prijaznih izbir. S pomočjo sodobne tehnologije in proizvodnih postopkov so to vrsto vhodnih vrat namreč tako izpopolnili, da boljših na trgu najverjetneje ne boste niti našli. So uporabniku in naravi prijazna, saj posredno vplivajo na zmanjšano obremenjenost okolja s toplogrednimi plini, ki sicer nastajajo pri ogrevanju. Z nakupom ALU ali PVC vhodnih vrat boste tako naredili nekaj dobrega zase in svojo družino, poleg tega pa boste jasno pokazali, da vam še zdaleč ni vseeno za okolje.

Razmišljate, kje bi kupili nova vhodna vrata? Mi imamo odgovor za vas. V podjetju Tetim vam ponujamo več kot 140 različnih modelov vhodnih vrat, ki so primerni za najrazličnejše okuse. Njihovi estetsko dovršeni in nadvse kakovostni modeli vas prav gotovo ne bodo pustili ravnodušnih. Z njihovo pomočjo bo vaš dom dodatno pridobil na slogu, vaš vsakdan pa bo še toliko varnejši in funkcionalnejši.

Poskrbite zase in svoje najbližje

Svetujemo vam, da pri izbiri vhodnih vrat nikoli ne sklepate kompromisov in vedno stavite le na najboljše. Poleg dobre izolativnosti, odpornosti in protivlomne zasnove, naj bodo vaša nova vrata tudi enostavna za vzdrževanje in čiščenje. Tako bodo ves čas izgledala popolno, od vas pa kaj več od vlažne krpe in občasne ustrezne nege ne bodo zahtevala.

Predvsem pa ne pozabite, da vhodna vrata odražajo vas in edinstven slog vaše hiše. Zato izberite model, ki se kar zlije s pročeljem, vi pa ste vsakič ko stopite skozi njih še posebej ponosni. Vrata so nekakšen obraz vašega doma, zato pri njihovem nakupu ne sklepajte kompromisov. Pristanite le na popolno prepletanje kakovosti, funkcionalnosti in estetske dovršenosti – lastnosti, ki nedvomno zagotavljajo maksimalno učinkovitost in neizmeren užitek v vašem domu.