Jezikovna šola LingulaSe vam je kdaj dozdevalo, kot da ne znate dovolj tujih jezikov? Se želite naučiti italijanščine, francoščine ali pa portugalščine? No potem je jezikovna šola Lingula prava za vas.

Kaj mi lahko ponudi ta jezikovna šola in zakaj jo izbrati?

Čeprav jezikovna šola ni nikoli poceni, pa boste ta denar saj dobro izkoristili. Saj boste imeli priskrbljenega dobrega učitelja. To sedaj ne pomeni, da boste na urah zaspali. Ti učitelji bodo na ure prinesli pozitivno energijo in znali bodo narediti učno uro živahno in zabavno. Za vas so pripravljeni zanimivi programi po vaši meri. Uvrščeni boste v skupine, kjer boste lahko veliko vaj tudi pretvorili v prakso.

Ta jezikovna šola pa je razvila učinkovito metodo poučevanje. Njihov postopek se začne z ogrevanjem, ravno tako, kakor, če bi odšli v fitnes. Ogrevanje je zelo pomembno za napredovanje.  Jezikovna šola pri učnih urah ponovi predhodno snov, da se jezik “ogreje” in se spet spomne tega tujega jezika. Uporabljajo preizkušeno vadbeno orodje, saj si določene besede, ki označujejo predmete lažje zapomnimo. Pozabite na prevajanje vsake besede posebej, nove besede se uči v stavkih, ni nujno da razumete besedo, nujno je da pri pogovoru razumete bistvo in da veste kaj želite povedati.

Katere jezike se lahko naučim?

Cilj te jezične šole je, da bi se vsak učenec po koncu programa znajde v vsakdanjih situacijah in zna to povedati v več različnih tujih jezikih. Jezikovna šola Lingula vam omogoča učenja angleščine, nemščine, italijanščine, francoščine, španščine, ruščine, portugalščine ali pa  tudi slovenščine. Lahko izbirate tudi men različnimi načini učenja jezika, lahko se učite splošni jezik ali pa poslovni jezik. Če bi se radi učili na štiri oči ali pa v skupini. Ta jezikovna šola se vem popolnoma prilagodi. Če želite spoznati uigrano ekipo petdesetih profesorjev različnih tujih jezikov z veliko izkušnjami, vas do tega loči samo nekaj klikov.