Prepoznavnost podjetja oziroma svoje dejavnosti je zelo pomembna, če hočemo uspeti ter pridobiti kupce oziroma stranke. Zato moramo vedno razmisliti na kakšen način naj se oglašujemo, da nas spoznajo. Ena od rešitev so tudi razni letaki, ki so vedno dobrodošli in jih lahko damo v vsak nabiralnik.

Letaki so nekako najlažja in najcenejša predstavitev našega podjetja. V Magma Media si lahko damo natisnit letake, ki nas predstavijo. Že v samo 24 urah jih lahko imamo doma. Potem je od nas odvisno kako jih bomo strankam ali kupcem razdelili. Letake lahko nato damo v vsak dom, v sak nabiralnik in vas bodo spoznali. Kaj je potrebno na letake natisnit se morate odločit sami, najboljše da na najbolj kratek način se predstavite. Ne pozabite na svoj naslov in, če imate svojo spletno stran jo tudi napišite na letak. Letaki so najcenejša izdelava za razne prepoznavnosti. Danes ni samo dobro delo dovolj, da nekako uspemo, moramo si narediti tudi dobro promocijo in to lahko naredimo z raznimi letaki. To je nekako poslovna poteza, investicija za poslovno pot. Samo naročilo lahko oddate kar prek interneta, sploh ne rabite nikamor od doma. Drugi dan vas že lahko čakajo v vašem nabiralniku, nato pa se odločite, da te letake čim bolj uporabno vnovčite oziroma razdelite med znanci, prijatelji, sorodniki ter drugimi ljudmi.

Če rabite kvalitetne in hitro naročene letake, se odločite za Magma Media, saj boste za ugodno ceno dobili kar si želite. Letake dobite lahko v različnih velikosti, zato se dobro odločite kakšna velikost je najbolj primerna za vaše podjetje. Natisnejo vam na kvaliteten papir, tako tudi pisava bo izbrana, kot ste si jo zamislili. Naj bo čim bolj privlačno, da pade nekako v oči, ter ne pretiravajte z besedilom. Gor si zamislite nekaj najbolj nujnih besed, za ostalo pa vas naj obiščejo.