MuamajaLičenje in podaljševanje trepalnic Muamaja ponuja profesionalna Make-Up artistka s certifikatom Maja Konečnik. Z ličenjem se profesionalno ukvarja šele od leta 2011, vendar je že v mladih letih rada slikala in ustvarjala, potem pa se je to ustvarjanje preselilo na človeški obraz z ličenjem. Leta 2013 je zaradi večjega povpraševanja po njenih storitvah odločila odpreti lepotni studio, kjer poleg ličenja ponuja še ostale lepotne storitve.

Lepotni studio Muamaja za ličenje uporablja le kakovostne in priznane blagovne znamke kot so Chanel, M.A.C., Dior, Estee Lauder, Lancome, Make Up Designory in tudi dermatološke znamke Skeyndor, Avene, Bioderma in Vichy.

Njen pristop k ličenju je zelo artističen, z barvami rada eksperimentira in se igra s sencami in svetlobo na obrazu. Njeno ličenje je lahko čisto preprosto in naravno, lahko pa je tudi dramatično in tako, ki je primerno za fashion fotografiranje ali gledališki oder.

Na Make-Up artistko Majo Konečnik se lahko obrnete in obiščete njen lepotni studio Muamaja, če želite poročna ličenja, Maturantska ličenja in ličenja za posebne priložnosti, dnevna in poslovna ličenja, individualne ali skupinske tečaje ličenja, tematske delavnice, permanentna podaljševanja trepalnic, manikure ali, če potrebujete ličenje za beauty, fashion ali commercial fotografiranja.

V lepotnem studiu Muamaja si lahko privoščite tudi podaljševanje trepalnic. To pomeni, da vam na vaše trepalnice prilepijo umetne trepalnice. Postopek poteka tako, da se najprej s stilistom posvetujete kakšno dolžino, gostoto in ukrivljenost trepalnic bi želeli imeti in kakšna bi vam najbolj pristajala. Umetne trepalnice se lepijo na vaše naravne z izjemno kakovostnim lepilom, ki ne draži niti še tako občutljive trepalnice, približno en milimeter stran od veke.

Muamaja ponuja tudi kakovostno in unikatno ličenje za vse vrste priložnosti po zelo ugodnih cenah. Za cenik storitev in več informacij obiščite spletno stran lepotnega studia Muamaja muamaja.si, jih pokličite na njihovo telefonsko številko ali jim pišite na njihov elektronski naslov.