Notranja vrataOpremljate hišo, stanovanje ali poslovni prostor in ne veste, katera notranja vrata se bi najbolj prilegala Vašemu prostoru? Potem si vse o modernih in kvalitetnih notranjih vratih preberite na strani http://www.topgaraznavrata.com/notranja.

Notranja vrata so vsaka vrata, ki ne zagotavljajo dostopa do zunanjosti doma ali stavbe. Niso namenjena zgolj ločevanju prostorov, ampak tudi vplivajo na sam videz notranjosti objekta in poskrbijo za zvočno izolacijo prostorov. Zato, da bivalni prostor postane naš dom, morajo odsevati naš stil in način življenja. Večina notranjih vrat je enodelnih in narejenih iz masivnega lesa. Enodelna notranja vrata so nameščena na nasadila na eni strani odprtine. Imajo kljuko, ki se zaklene od znotraj. Dvodelna notranja vrata se ponavadi uporabljajo za omare, nekateri pa jih imajo za prehajanje med dvema večjima prostoroma. Obstajajo tudi drsna vrata ki, kot nam že ime pove, drsijo ob steni. Tisti del stene, kamor se vrata umikajo, ne sme vsebovati plakatov, slik in podobnega.

Podjetje Sezamy ima na izbiro kakovostna, dobra izolirana in cenovno ugodna notranja vrata proizvajalca Porta Doors. Delijo se na kolekciji Porta in Verte, ki se razlikujeta v osnovni zasnovi, materialih in furnirjih. Pri izdelavi takšnih notranjih vrat dajo veliko poudarka tudi na estetski videz. Osnovana so na naravnem ali umetnem furnirju. V ponudbi imajo tudi drsna in zgibna notranja vrata za prostore, kjer je priročnost in prostornost še kako pomembna. Več informacij dobite na zgornji povezavi.