Golf žogicePotrebujete nove ali pa rabljene golf žogice? Potem je najbolje da si ogledate spletno stran Golfzogice.si, kjer najdejo izgubljene golf žogice in jih seveda očistijo, razvrstijo in zapakirajo. Prodajo pa samo 15% najboljših najdenih golf žogic.

Golf žogice, ki jih reciklirajo so bile udarjene samo 1x ali na večkrat. Te žogice se imenujejo “One Hit Wonders”, “jezerske žogice”, “Lakeballs”, “Reciklirane žogice in seveda ” Rabljene žogice”.

Ponujajo Vam 4 različne razrede golf žogic:

  • Vadbene žogice (vadbene žogice vsebujejo veliko prask, madežev in črnila. Njihova kvaliteta je zelo slaba.),
  • PEARL žogice (PEARL žogice vsebujejo manjši madež ali pa praskico. Na videz izgledajo kot nove in se tudi tako obnašajo na igrišču. Te žogice tudi imenujejo “One Hit Wonder”, ker so bile ponavadi izgubljene že po drugem ali pa celo po drugem udarcu.),
  • golf žogice razreda A (Žogice razreda A imajo manjše nepopolnosti, manjši madeži ali praske ali pa so vidne madeži črnila. Nekateri jih uvrščajo med žogice PEARL. Podobne so novim, razen barva in sijaj odstopa od nove žogice. Ampak to ne ogroža integrirano lastnost letenja.),
  • golf žogice razreda B (Žogice razreda B so bile že večkrat uporabljena. Ne izgledajo kot nove. Vsebujejo praske, madeže in črnilo. Rekreativni igralci bodo pri igranju s to žogico težko občutili razliko med B žogo in novo žogo.).

Golf žogice si lahko naročite kar preko spleta. Žogice boste dobili v roku 5 delovnih dneh. Cena dostave pa je 5,90€. Če bi pa raje prevzeli golf žogice osebno, jih pa lahko prevzamete v okolici golf igrišča Arboretuma. Ampak seveda se morate najprej dogovoriti preko telefonske številke.

Za več info. o golf žogicah in o podjetju si lahko vse pogledate na zgornji povezavi.