Učenje angleščineAngleščina je mednarodni jezik zato, ker je prisoten in ga slišimo po celem cvetu. Poleg tega, da je priporočljivo, da znaš angleščino je tudi že po samo sebi vse bolj samoumevno pomembno učenje angleščine. Kjerkoli po celem svetu najdete ljudi ali napise, ki seveda znajo govoriti angleščino.

Pri izobraževalnem centru Berlitz poteka učenje angleščine oz. tečaj angleščine. V izobraževalnem centru Berlitz Vam ponujajo različne programe. Kot so skupinski, individualni, program za otroke, online izobraževanje, programi  za podjetja, jezikovne počitnice, delavnice itd.

Skupinski program je za tiste, ki jim učenje angleščine v skupini bom leži. Napredek pa je konstanten in hiter. Skupine se pa razdelijo po 4-6 udeležencev.
Individualni program je učenje angleščine za tiste, ki jim je pomembno da se njihov program prilagaja njihovim željam. Obstajajo 4 oblike programov: Berlitz Royal, Individualen program Classic in Express, Total Immersion in Individualen program Premium.
Online izobraževanje je za tiste, ki bi se radi učili ampak so omejeni s prostorsko stisko ali pa časovno.
Programi za podjetje Vam ponuja izobraževanje za seveda vse sektorje poslovanja, ker je seveda v poslovnem svetu angleščina ključni pomen.
Berlitz Virtual Classroom je za tiste , ki si seveda želijo interaktivno in prilagodljivo učenje angleščine. V tem programu imajo tudi hkrati stik z učiteljem. Program je možen v treh različicah: Učenje v skupini, Individualen pouk in trening za podjetje.
Program za otroke je za tiste, ki menijo da z učenjem seveda ni nikoli prezgodaj. Tako da Vam pri Berlitzu ponujajo poseben program za vašega otroka. Učenje angleščine seveda poteka na zanimiv način in tudi skozi igro.

Če Vas zanima več o izobraževalnem centru Berlitz, si lahko preberete več z klikom na zgornjo povezavo. Tam boste izvedeli Več o programih, ki Vam jih ponujajo in izvedeli boste tudi katere jezike Vas lahko naučijo. Učenje angleščine je lahko zabavna stvar!